Info voor kokers

We vragen je om een 3-gangenDorpsDiner klaar te maken voor zes personen. Dus vier gasten bij elke gang plus de twee koks. Als kok weet je van tevoren niet wie er bij jou aan tafel komt aanschuiven. Als een koks-duo rekening moet houden met dieetwensen, dan krijgen ze dat uiterlijk vijf dagen van tevoren te horen.

Jullie mogen zelf bepalen wat je serveert. Het hoeven geen culinaire hoogstandjes te zijn, want het gaat in de eerste plaats om de gezelligheid. Het mag dus ook gewoon ‘met de pan op tafel’.

Als jullie mee willen doen als kook-duo, meld je je aan via de button onderaan de pagina. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je wilt koken.

  • Kokers betalen hetzelfde inschrijfbedrag als eters, want uiteindelijk zijn jullie ook tafelgenoten en zodat de organisatie jullie ruim kan gaat “faciliteren” in de uitvoering.
  • Kook-duo’s worden in een speciale inspirerende bijeenkomst uitgenodigd om DorpsDiner materialen en middelen in ontvangst te nemen.
  • Wie heeft aangegeven dat het niet uitmaakt of je als eter of als koker wordt ingedeeld, krijgt daarover uiterlijk een week van te voren bericht.
  • Kook-duo’s worden in de gelegenheid gesteld om een passend drankje te serveren aan de eters. Het is niet de bedoeling dat dit een zuipfestijn wordt, maar een bijhorend drankje is wel zo lekker toch!
  • Probeer je zeker aan het tijdschema te houden, anders loopt er van alles ‘in de soep’. Dat heb je als kok/gastheer/gastvrouw het meeste in de hand. Wanneer het wisseltijd is stuur je je gasten door naar het volgende adres, want een kwartier/20 minuten later staat bij jou alweer de volgende deelnemers op de stoep.
  • Voel je niet bezwaard als je niet naar de DorpsDiner-Kick-off komt. We snappen dat je het op dat tijdstip druk hebt met de voorbereidingen.
  • Na afloop zijn uiteraard de koks ook van harte welkom op de afterparty.

Jij schuift toch ook aan?!

Meer informatie

Jij schuift toch ook aan?!

Meer informatie