Info voor eters

Als eter kun je voor een luttele €19,50 je heel de avond laten verrassen door de kokers. Elk gerecht (voor-, hoofd- én na-) nuttig je met jouw maatje op een ander kookadres. Je ontmoet dus 3×4 nieuwe mensen, hoe gezellig is dat!

Als eter weet je van tevoren niet bij wie je gaat eten. Dat blijft tot vlak van tevoren een verrassing. Je wordt om 18:00 uur verwacht bij Café Thuis voor de Kick-off met bubbels. We toosten met z’n allen op de Kookduo’s en daarna wordt bekendgemaakt op welke locatie je verwacht wordt voor het voorgerecht (jouw zogenaamde V-locatie). Je hebt dan een kwartier de tijd om je naar jouw V-locatie te verplaatsen. Probeer zo veel mogelijk met de fiets te komen, dat is qua afstand haalbaar in die tijd.

Geniet op jouw V-locatie van het voorgerecht en van het gezelschap van je tafelgenoten.

Rond 19:25 uur wordt de H-locatie (hoofdgerecht) bekendgemaakt. Dan volgt er 20 minuten wisseltijd, zodat je je uiterlijk om 19:50 uur kunt melden op deze locatie waar je het hoofdgerecht geserveerd krijgt.

Om 21:00 uur herhaalt het proces zich, met 15 min tussentijd voor de laatste gang, het nagerecht.

  • De kokers zullen zorgen voor eten en drinken. Het is niet de bedoeling dat dit een zuipfestijn wordt, maar een bijhorend drankje is wel zo lekker toch!
  • Als je dieetwensen hebt kun je dit bij de aanmelding doorgeven.
  • Probeer zo veel mogelijk per fiets te komen, dat is qua afstand haalbaar voor iedereen
  • Het is NIET de bedoeling en niet nodig dat je een attentie meeneemt voor de gastheren/gastdames
  • Hou je aan het tijdschema, anders loopt de boel ‘in de soep’

Jij schuift toch ook aan?!

Meer informatie

Jij schuift toch ook aan?!

Meer informatie