Info voor eters

Als eter kun je voor een luttele €17,50 je heel de avond laten verrassen door de kokers. Elk gerecht (voor-, hoofd- én na-) nuttig je met jouw maatje op een ander kookadres. Je ontmoet dus 3×4 nieuwe mensen, hoe gezellig is dat!

Als eter weet je van tevoren niet bij wie je gaat eten. Dat blijft tot vlak van tevoren een verrassing. Je moet er voor zorgen dat je je mobiele telefoon bij de hand hebt, want rond 18:25 uur ontvang je een SMS-bericht waarin staat op welke locatie je verwacht wordt voor het voorgerecht (jouw zogenaamde V-locatie). Je hebt dan een kwartier de tijd om je naar jouw V-locatie te verplaatsen. Probeer zo veel mogelijk met de fiets te komen, dat is qua afstand haalbaar in die tijd.

Geniet op jouw V-locatie van het voorgerecht en van het gezelschap van je tafelgenoten.

Rond 19:25 uur wordt de H-locatie (hoofdgerecht) bekendgemaakt. Ook dan volgt een kwartiertje wisseltijd, zodat je je uiterlijk om 19:45 uur kunt melden op deze locatie waar je het hoofdgerecht geserveerd krijgt.

Om 20:55 uur herhaalt het proces zich voor de laatste gang, het nagerecht.

  • De kokers zullen zorgen voor eten en drinken. Het is niet de bedoeling dat dit een zuipfestijn wordt, maar een bijhorend drankje is wel zo lekker toch!
  • Als je dieetwensen hebt kun je dit bij de aanmelding doorgeven.
  • Probeer zo veel mogelijk per fiets te komen, dat is qua afstand haalbaar voor iedereen
  • Het is NIET de bedoeling en niet nodig dat je een attentie meeneemt voor de gastheren/gastdames
  • Hou je aan het tijdschema, anders loopt de boel ‘in de soep’

Jij schuift toch ook aan?!

Meld je direct aan!

Jij schuift toch ook aan?!

Meld je direct aan!